2008/07/30

Rodina, mládež a médiá

Network Slovakia pozyva vsetkych novinarov na medzinarodny kongres Rodina a media (5.-7.9.2008) a potom na nadvazujuci letny zurnalisticky seminar (8.-10.9.) organizovany spolocenstvom mladych katolikov aktivnych v mediach Network Slovakia.

V dnoch 5. - 7.septembra sa na Katolickej univerzite v Ruzomberku kona velky medzinarodny kongres Rodina a media, ktory tematicky uzko suvisi so zurnalistickym seminarom - Mladez a media (8.-10.9.). Ucast na kongrese sa odporuca, pretoze sa bude na seminari tematicky vychadzat z myslienok kongresu a pocas nasho seminara sa o nieco viac venovat zurnalistike. Seminar bude o to krajsi, ze sa uskutocni slavnostne premietanie filmu Povolanie Podnikatel.

Hostia:
Tadeusz Zasepa, rektor Katolickej univerzity
Beata a Daniel Lipsicovci, novinarka a politik

Stylisticka sekcia: Martina Grochalova (Katolicke noviny), Terezia Roncakova (radio Lumen, Filozoficka fakulta Katolickej univerzity)

Fotograficka sekcia: Jozef Sedlak (umelecky fotograf, VSMU, Trnavska univerzita), Andrej Lojan SVD

V utorok 9.9. vecer bude v Ruzomberku slavnostne premietanie filmu Povolanie Podnikatel (Call of Entrepreneur), ktory natocil americky konzervativny institut Acton. Film na Slovensko prinasa Stredoeuropska podnikatelska a socialna iniciativa CEBSI.

Deadline: 17.8.2008.

Pozvanku sirte, prosim, dalej.

Viac info na webe NetworkSlovakia.sk.

Žiadne komentáre: